Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dabo Online Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Hrana uscata caini Taste Of The Wild Pacific Stream Puppy
22999 lei
Brand
T.O.W. Pacific Stream Puppy
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Taste Of The Wild Pacific Stream Puppy - 13. 6 Kg

Hrana uscata de calitate superioara, fara cereale, pentru caini aflati in perioada de crestere. Reteta Taste of the Wild - Pacific Stream Puppy contine un amestec de surse de proteine  din carne ​de peste oceanic, aceasta formula consistenta ofera o senzatie de gust ca nimeni altul. Fructele si legumele livreaza antioxidanti naturali pentru a sprijini un stil de viata sanatos. Catelusul tau tanjeste dupa un gust de salbaticie.

Ingrediente

Somon, faina de peste oceanic, cartofi dulci, cartofi, mazare, proteina din mazare, ulei de canola, faina de somon, arome naturale, ulei de somon, sare, amestec de tocoferoli naturali, radacina uscata de cicoare, extract de yucca, rosii, coacaze negre, zmeura, extract de yucca schidigera, produse fermentate din Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei si Lactobacillus plantarum, Trichoderma uscata, extract fermentat de longibrachiatum, supliment de vitamina E, proteinat de fier, proteinat de zinc, proteinat de cupru, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de cupru, iodura de potasiu, mononitrat de tiamina (vitamina B), proteinat de mangan, oxid manganic,  acid ascorbic, supliment de vitamina A, biotina, niacina, pantothen de calciu, sulfat de mangan, selenit de sodium, vitamina B6, supliment de vitamina B12, vitamina B2, supliment de vitamina D, acid folic.

Apa sub forma de aburi, este folosita in procesul de fabricare a hranei uscate. Taste of the Wild foloseste procesul de purificare a apei cunoscut sub numele de osmoza inversa, care este acelasi proces pe care multi fabricanti de apa il folosesc. In procesul de osmoza inversa, apa este trecuta prin filtre extrem de fine, indepartand microorganismele, elementele chimice organice si anorganice. Rezultatul final il reprezinta apa purificata care apoi este folosita sub forma de aburi in procesul de fabricare al hranei uscate Taste of the Wild.
Din Gura in Gura